• 0

Om restauranten

Velkommen til en avslappet gastropub med god pubmat og stort drikkeutvalg i Nydalen i Oslo.

Nydalen Bryggeri & Spiseri ligger i Nydalen i Oslo. Vi serverer mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen. Vi serverer øl fra vårt eget mikrobryggeri som du kan lese mer om her, der det også er mulighet for å booke omvisning. I 2. etg finner du egen pub, med mulighet for å spille Shuffleboard på et av våre 4 bord, og bookingmuligheter. I tillegg finner du dart, brettspill og quiz. Les mer om 2. etg. og vår spillavdeling her.

Enten du skal ha lunsj, middag eller bare noe å drikke, ønsker vi hjertelig velkommen til oss i Nydalen. Om sommeren tar vi også gjerne imot besøk på vår fine uteservering.

Hva er gastro-mat?

Vi betegner oss som en gastropub, men hva betyr egentlig det? 
Gastronomi betyr læren om finere kokekunst. Ordene er satt sammen av gastros (mage) og nomos (lære), og betyr derfor i utgangspunktet læren om magen eller læren om å regulere magen. Kunsten ligger ikke bare i å lage maten, men også måten den blir servert på, og hva den serveres med. Gastropub er en term som først ble brukt i London i 1991, av gastropuben "The Eagle". Begrepet ble benyttet fordi man ønsket seg et konsept som ikke bare serverte godt drikke, men som kombinerte dette med utsøkt mat. Pubmat som serveres på tradisjonsrike gastropuber er ofte inspirert av det britiske kjøkken. Der finner du retter som steak and ale pie, shepherd's pie, sunday roast, fish & chips og bangers & mash. I senere tid har man også lagt til internasjonale spesialiteter som hamburgere, chips, lasagne og chili con carne i betegnelsen. 

Vi har noe for alle ganer! Ta en titt på vår fantastiske meny her.

Hos oss får du ikke bare god mat og øl, vi har faktisk et eget mikrobryggeri i underetasjen! Er du interessert i omvisning i bryggeriet? Les mer her!

Akershusgruppen

Bak Nydalen Bryggeri & Spiseri står Akershusgruppen, som driver flere av Oslos beste gastropuber og har lang erfaring fra restaurantbransjen. Vi anbefaler også et besøk hos disse stedene: 

Beer Palace
Amundsen Bryggeri & Spiseri
Burger Joint
Jarmann Gastropub
Brasserie Hansken
Café Skansen
Royal Gastropub
Pappabuene (sommeråpent)
Underbar
Kullt 

PS! Det er mulig å kjøpe gavekort som kan brukes på alle disse stedene. Perfekt gave til noen du har lyst til å finne på noe moro med!

  

Velkommen innom!


Bestill bord