• 0

Nyhet i 2. etg!

På Nydalen Bryggeri & Spiseri finner du ikke bare god mat og drikke, men også spill og moro. 2. etg er et perfekt møtested for gode venner, familie og kolleger. Vårt utvalg av spill får uten tvil frem konkurranseinstinktet i gruppa.

Shuffleboard og andre spill

Vi har hele 4 shuffleboards. Spill en mot en eller flere på lag. Shuffleboardsene kan forhåndsbookes, men vi tar også drop-in. Morsomt og engasjerende spill som passer for alle, enten du spiller med flaks eller erfaring. NB - om du er allergiker: "Sanden" vi bruker til å strø shuffleboardsene med inneholder valnøttskall.

I tillegg til shuffleboard har vi også 2 flipperbord, gratis dart og en rekke brettspill i puben i 2. etasje. Er det en viktig kamp på TV’n har vi også 3 skjermer hvor vi viser det meste av sport – så du kan nyte spillkvelder med favorittsporten din i bakgrunnen.

Annenhver tirsdag kjører vi også allmenn- og musikkquiz i 2. etasje. Samle gode venner eller kolleger og feire inngangen til helgen med litt hjertetrim.

2. etasje er også utstyrt med egen bar, hvor du finner både drikkemeny og snacksmeny. Rett og slett alt du trenger for en komplett kveld med spill, moro og noe godt for ganen. Følg med, snart utvider vi spillavdelingen med enda flere utvalg. 

Legg lønningspilsen til Nydalen Bryggeri & Spiseri, og kombiner gode matopplevelser med spill og moro.

Velkommen til spill og moro i 2. etasje.

Bookingen er først gyldig når du har mottatt bekreftelse av oss via epost eller SMS. Husk å legge inn antall spillere og ønsket tidspunkt (dato og tid) i kommentarfeltet under. Velkommen!


Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Ved å registrere deg på dette skjemaet samtykker du til at vi tar kontakt med deg via telefon eller e-post.

Bestill bord