• 0

Jobbe hos oss?

Vi søker nå etter sous chef og restaurantsjef!

Sous chef: Vi utvider kokketeamet, og ser etter sous chef som er ansvarlig når kjøkkensjef ikke er til stede. Du har:

- Minst 5 års relevant erfaring som kokk, og gjerne fra tilsvarende stilling.

- Gode fagkunnskaper og forståelse for kjøkkenøkonomi og IK mat/HACCP 

- Ledererfaring, yrkesstolthet og er et godt forbilde for personalet 

- Erfaring med menybytter og kalkulasjoner 

- Meget gode kommunikasjonsevner 


Restaurantsjef: Vi leter etter deg som har erfaring som leder på en travel restaurant. Du:

- Er vant til å være leder, og vet hva det krever å ha ansvar for både ansatte og gjester når restauranten er yrende og full med mat og drikkeglade gjester.

- Vet verdien av at gjester følger seg velkommen og trives under hele oppholdet.

- Har helikopteroverblikk samtidig som du ser de små detaljene som et tomt glass eller en gjest som ønsker å betale.

- Vet å motivere dine ansatte og gå foran som et godt eksempel.

- Er både strukturert og serviceminded og humøret ditt smitter over på gjengen rundt deg.

- Er løsningsorientert og vet at noen ganger må vanskelige situasjoner løses på en rask og galant måte.

- Liker å planlegge og det å ligge i forkant faller deg naturlig.

- Har en naturlig autoritet og tar de gode valgene. Vi tror du er ganske tøff, men rettferdig.

Vi tilbyr: 

- En seriøs og trygg arbeidsplass 
- Over 40 herlige kollegaer 
- Gode og engasjerte ledere 
- Konkurransedyktig lønn 
- God opplæring og oppfølging 
- Godt samarbeid mellom Akershusgruppens ulike restauranter

Søknad og CV sendes til dagligleder@nydalenbryggeri.no. 


 


Bestill bord